Login

Register

Login

Register

Viszonteladóknak

Amennyiben már viszonteladói partnerünk, jelentkezzen be:

Login

Ammenyiben elfelejtette jelszavát, kérjük adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét.
Új jelszó igénylése esetén, a rendszer egy email-t fog küldeni. A levélben található linkre kattintva tudja véglegesíteni kérését.

Kedves leendő Partnerünk!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését és üdvözöljük a Coconutoil Cosmetics viszonteladói regisztrációs oldalán.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy minél egyszerűbbé tegyük vásárlását, illetve támogatni tudjuk Önt marketing eszközeinkkel és biztosítsuk az átlagosnál ösztönzőbb árrést, hogy megfelelően, mindannyiunk megelégedésére értékesíthesse termékeinket. Nem hagyjuk magára, közös együttműködésünknek csak kezdete a vásárlás, mi segítünk Önnek termékeink minél hatékonyabb értékesítésében is.

Kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot, majd a lap alján található „Viszonteladói regisztráció” gomb megnyomásával küldje el azokat számunkra.

Az adatok ellenőrzése után, 48 órán belül értesítést fog kapni tőlünk a regisztráció sikerességéről, majd kollégánk felkeresi Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén és igény szerint segíti Önt a vásárlásban.

Amit biztosítunk:

  • a piacon egyedülálló minőségű terméket
  • POS anyagokat
  • szakmai anyagokat
  • folyamatos média megjelenést
  • időszakosan promóciós játékokat

Ha a regisztráció során bármilyen kérdése van, keresse bizalommal kollégánkat az alábbi telefonszámon: +36 30 760 1644

A Coconutoil Cosmetics garantálja, hogy az itt megadott adatokat kizárólag az Ön vásárlásainak egyszerűbbé tételére és a hatályos jogszabályok szerinti értékesítés lebonyolítására használja, azokat harmadik fél részére ki nem adja, minden egyéb felmerülő tevékenységhez az Ön hozzájárulását kéri.