Login

Register

Login

Register

Szállítási feltételek

A viszontelado.coconutoilcosmetics.com weboldalon található termékek kiszállítása és kézbesítése a GLS Futárszolgálattal történik. A termékek szállítási időpontját a vásárlás folyamatában tudhatod meg, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a GLS Futárszolgálattal a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Bruttó kiszállítási díjak és átvételi módok:

 • Szállítási módok:
  • GLS Futárszolgálattal
  • GLS Csomagpont felvételi lehetőség
 • Kiszállítási idő: amennyiben a termék raktáron van, a megrendelést követő 48-72 órán belül
 • Szállítási díjak:
  • GLS Futárszolgálattal: 1290 Ft / csomag
  • GLS Csomagponton való átvétel esetében: 900 Ft
  • ingyenes kiszállítás bruttó 40.000 Ft fölötti rendelés esetén

A szállítástól való elállás: Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A Megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Fizetés:

A webáruházban feltüntetett ár, az adott árucikk nettó vételára. A termék utánvéttel készpénzben vagy az áru megrendelésekor, banki előre utalással a PayPal rendszerben fizethető ki.

Személyes adatok védelme:

Személyes adataid védelme a BIP Coco Cosmetics Kft. és partnerei számára kiemelten fontos. A weboldalunk használata közben szükséges azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelemi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.